Muzika

19. 02. 2021. 13:07 0

Tijani Bogićević skinut duet s Jutjuba: Kopija?

Na dan u kom će promovisati spot u beogradskim medijima, duet Tijane Bogićević i Damira Kedža uklonjen je sa Jutjuba.

Pesma "Hram" premijerno je puštena na najslušanijim radio stanicama u regionu, spot je za 24 sata od objavljivanja pregledan više od 100,000 puta i u Jutjub trendingu je od objave. Nestanak videa sa Jutjub zapanjio je fanove, zbog čega se prvo oglasio Kedžo i objasnio o čemu je reč.

- Zbog neosnovanog copyright zahteva koji je u ime "Dallas Recorda" upućen Jutjubu, video spot za pesmu “Hram” je privremeno uklonjen. Nakon naše reakcije odgovorni u "Dallas Recordsu" zahtev su povukli i u toku je postupak vraćanja videa na Jutjub kanal. Uskoro ćemo ponovo gledati videa na Jutjubu. Do tada se slušamo i gledamo na svim striming platformama, TV i radio stanicama - napisao je Hedžo na Instagramu.

Kako pišu mediji u Hrvatskoj, spot za pesmu “Hram” podseća na zasad još neobjavljeni spot Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrleta iz grupe "Let tri". Oni su na društvenim mrežama u decembru objavili fotografije i kadrove iz spota te su optužili ljude iz rečkog studija "Gržinić Creative Visuals" i Filipa Gržinića, reditelja spota za pesmu “Hram”, da su kopirali njihovu ideju.Srpska pevačica nije se još uvek oglasila ovim povodom, osim što se ranije zahvalila na ogromnoj podršci i pozitivnim komentarima na njen novi projekat.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati