Muzika

Direktno.rs

29. 11. 2020. 12:34 0

"Dogovorili smo se da umremo na bini, a on požurio"

Članovi Riblje čorbe opraštaju se putem Fejsbuka od svog voljenog kolege i prijatelja Miše Aleksića.

Miša Aleksić, bas gitarista legendarne rok grupe Riblja čorba, izgubio je danas bitku sa koronavirusom. Putem Fejsbuka oglasili su se članovi benda i poslali emotivnu poruku.

- Dragi prijatelji, jutros nas je napustio NAŠ BRAT Miša Aleksić. I on i lekari iz KBC Bežanijska Kosa su se borili do kraja. Na nesreću dogodilo se najgore. Miša je jedan od osnivača Riblje Čorbe i bendu je posvetio ceo život. Šomi brate, neka ti je laka crna zemlja. Očajni: Bora, Vicko, Džindžer, Nikola, Joca, Bane, Miškec, Ivke, Isa, Jaići... - stoji u zvaničnom saopštenju grupe.Ubrzo se oglasio i Bora Đorđević koji je uputio nekoliko reči svom prijatelju.- Jutros je umro moj brat, Miša. Borio se kao lav do poslednjeg daha. 42 godine smo svirali zajedno i ne mogu da zamislim da ga više nema. 42 godine se nikad nismo ni ružno pogledali a kamoli posvađali. Ne mogu da zamislim svirku bez njega. Dogovorili smo se da umremo na bini a on požurio. Hvala ti brate na svemu - napisao je frontmen Čorbe.

Tužne vesti kratko je prokomentarisao i Momčilo Bajagić.- Umro mi je prijatelj, saznao sam pre minut. Užasno mi je zato što mi je umro jedan od najboljih prijatelja, to je sve što mogu da kažem - rekao je on za portal Nova.rs.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati