Muzika

Direktno.rs

30. 10. 2020. 16:04 1

Glumac za ponos: "Ja sam momče sa Kosova" (VIDEO)

Glumac Milan Vasić udruženim snagama sa Dejanom Petrovićem i njegovim "Big bandom" i snimio je novu verzije stare pesme "Ja sam momče sa Kosova", koja je ispraćena i moćnim video spotom.

Milan je i sam poreklom sa Kosova, tačnije iz Kosovske Kamenice, i ovo je za njega bila privilegija.

Zanimljivo je i to da je do ove ideje došlo slučajno, nakon što je tu pesmu otpevao u kvizu "Ja volim Srbiju".- Okačio sam to na Instagram i video je imao oko 300.000 pregleda, uz mnoštvo komentara gde su me ubeđivali da numeru snimim. Sa Dejanom sam se i ranije šalio oko zajedničke saradnje. Pitao sam ga da li želi da ovo zajedno uradimo i on mi je kazao da tu pesmu ima već na repertoaru svog benda. Brzo je pao dogovor - ispričao je Vasić.

Glumac nije ogao da ostane ravnodušan i da ne pohvali i vido spot koji su snimili na teritoriji Kosova.- Moja očekivanja su bila jako velika od spota, ali ovo je iznad svih mojih očekivanja iskren da budem. Želja mi je bila da predstavim Kosovo u najlepšem mogućem svetlu da prikažem lepotu Kosova i nije mi bio cilj nijednog trenutka da ljude pozivam u rat, nego da ovoj omladini, ali i deci i ljudima iz Srbije koji nikada nisu bili na Kosovu, da im pre svega, prikažemo lepotu i bajku Kosova i Metohije - iskren je Milan.

Pesmu "Ja sam momče sa Kosova"  napisao je Svetomir Ilić Siki, koji je tu pesmu objavio još 1988. godine, takođe za PGP RTS.

U linku možete pogledati kako izgleda novi spot i saradnja između Vasića i Petrovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati