Muzika

Direktno.rs

25. 10. 2020. 19:52 0

Preko noći je postala senzacija, danas je udata i uspešna (FOTO)

Ilmu Karahmet iz Kiseljaka upoznali smo kao trinaestogodišnju devojčicu u prvoj sezoni popularnog takmičenja "X Factor". Sedam godina kasnije, Ilma je udata žena i njeno ime se povezuje sa velikim hitom.

Kada se pojavila na sceni za potrebe domaće verzije planetarno popularne talent emisije "X Factor", Ilma je delovala kao preplašena devojčica, ali je ubrzo usledio glas koji stručni žiri nije ostavio ravnodušnim. Njeno izvođenje pesme "Ima jedan svijet" grupe Stijene proširilo se društvenim mrežama brzinom svetlosti i mladoj Ilmi donelo regionalnu popularnost.

Iako je za kratko vreme postala prava internet senzacija, Karahmet nije uspela da ostane u takmičenju, a ubrzo nakon eliminacije desio se skandal koji joj je zamalo uništio buduću karijeru. Naime, na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo je status na kojem je, navodno, Ilma uputila kletvu jednoj od članica žirija, pevačici Emini Jahović.Karahmet je sve ubrzo demantovala i navela da se radilo o lažnom profilu. Kako je tada tvrdila, neko je napravio Fejsbuk stranicu sa njenim imenom i na taj način pokušao da uvredi Eminu.

Od te 2013. godine prošlo je dosta vremena, ali mlada Ilma je uspela da napravi karijeru. Ne samo to, pevačica se pre dve godine i udala.Sudbonosno "da" rekla je svom dečku Sedinu Lakači na svečanoj ceremoniji koja se održala u Sarajevu.

Sa samo 20 godina, Ilma je danas na putu da postane jedno od najuspešnijih imena na domaćoj sceni, a ove godine je objavila singl pod nazivom "Neko nije" koji je ostvario veliki uspeh.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati