Muzika

Direktno.rs

31. 05. 2020. 23:06 1

Magija "one koja voli": Internet koncert Nataše Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac održala je večeras nastup putem interneta, na striming platformi Youbox, gde je izvodila svoje najveće hitove, a pridružila joj se za duet i gošća iznenađenja.

Večerašnji nastup Bekvalčeve, čiji se najveći dosadašnji koncert "SOS za ljubav", 14. februara ove godine u beogradskoj "Štark areni", još uvek pamti i prepričava, najavljen je kratkim snimkom na instagram-stranici platforme, uz pompezne reči u opisu:

- Ona koja ume da nas voli ko nijedna. Zaronite duboko u svoje najlepše snove i prepustite se magiji koju stvara Nataša Bekvalac. Da li već imate listu pesama koje biste voleli da čujete?

Nataša je za ovaj koncert izrazila želju da joj gošća iznenađenja bude legendarna Bebi Dol, koja joj se sa zadovoljstvom pridružila na bini.

Pored svojih najvećih hitova, Nataša je izvela i neke starije pesme koje nije nikada izvodila, kao i nekoliko pesama svojih kolega za koje kaže da imaju posebno mesto u njenom srcu.

"Mala plava", "Muško više ne mogu", "Ponovo", "Mala leđa", samo su neke od numera koje smo imali prilike da čujemo u emotivnom izvođenju Nataše Bekvalac.

- Ovaj koncert će se razlikovati od prethodnih jer sam se ovog puta posebno potrudila i akcenat stavila na emociju. Po prvi put će publika imati priliku da vidi ispred kamera moju porodicu i prijatelje koji će biti uz mene tokom nastupa - rekla je pevačica pre koncerta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati