Muzika

Direktno.rs

29. 05. 2020. 13:03 0

Potvrđeno: Održaće se Beer Fest i Music Week

Drugo izdanje Cloud festivala u Beogradu, koji podrazumeva Beer fest i Music Week, biće održano krajem avgusta.

Osamnaesti Belgrade Beer Fest na Ušću će biti organizovan od 20. do 23. avgusta, dok će se Music Week održati od 28. do 30. avgusta na istom mestu. Cloud festival će biti prilagođen "post-corona" periodu, uz poštovanje svih preporučenih mera bezbednosti, poručuju organizatori.

- Apsolutno smo spremni da ispoštujemo sve preporučene mere, jer zdravlje i bezbednost posetilaca moraju biti na prvom mestu. Posledice koje aktuelna pandemija ima na razvoj muzičke industrije i manifestacionog turizma širom sveta, svakako negativno utiču na organizaciju svih festivala u Srbiji. Situacija je daleko od sjajne, ali činimo sve da u okolnostima velikih limita napravimo dobra i zanimljiva festivalska izdanja, kako bi leto u Beogradu ipak imalo vedrije nijanse - najavljuju u organizacionom timu.

Prvo izdanje Cloud festivala, u okviru kojeg su prošle godine na Ušću održane tri muzičke manifestacije, posetilo je više od 920.000 ljudi.

- Cloud festivali su postali jedan od najuspešnijih turističkih brendova Beograda i Srbije. Beogradska kulturna mreža i Skymusic su organizaciju i produkciju festivala podigli na svetski nivo i posetiocima omogućili da uživaju u više od 140 koncerata. Pozicioniranje na svetskoj mapi festivala je strateški cilj Beograda i Srbije, jer manifestacioni turizam, pogotovo sada, mora biti jedan od najvažnijih segmenata razvoja turizma - poručuju organizatori.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati