Muzika

Direktno.rs [ Izvor: Avaz ]

02. 04. 2020. 14:49 0

PARANOJA Pravo vreme za ovu pesmu Letu Štuke

U doba izolacije, kada svi pokušavaju što više da ostanu kod kuće i izlaze samo kada je neophodno, muzičarima je teško da snime nove pesme i spotove, ali je zato upravo sada važno da budu što kreativniji.

U skladu s time, bend Letu štuke, odlučio je pod zajedničkim nazivom "Antena iz karantina" da svojim starim pesmama udahne novi život zanimljivim video spotovima nastalim u doba samoizolacije zbog pandemije koronavirusa.

- U vreme pandemije i karantina, imamo potrebu da komuniciramo s našim fanovima. Zato puštamo antene koje će vam emitovati neke stare pesme s novim videobrojevima. Zamislimo se nad svetom i samim sobom, a zatim se okrenimo životu i njegovoj suštini. Sve prolazi, proći će i pandemija. Čuvajmo sebe i druge. Budimo odgovorni - ističe Dino Šaran.

Bend je tim povodom objavio pesmu iz 2008. godine, a reč je numeri pod nazivom "Paranoja", koja je objavljena na albumu "Proteini i ugljikohidrati". Pesmu prati duhoviti, animirani video. 

- "Paranoja" je satirična pesma i ima nameru svojim sadržajem i popratnim videom da uveseli i nasmeje publiku u ovim teškim danima. Odatle i ideja da datum objavljivanja bude 1. april, Međunarodni dan šale. Uživajte – rekao je Dino Šaran.

"Proteini i ugljikohidrati" je drugi studijski album grupe Letu štuke. Radi se o zbirci od dvanaest pesama, uglavnom ljubavnog sadržaja, ali u socijalnom kontekstu. Većina pesama s albuma napisana je u periodu između 2006. i 2008. godine i inspirirane su tadašnjom realnom socijalno-političkom situacijom u regionu. Drugi i ne manje važan faktor njihovog nastajanja odnosi se na turbulentne promene u realnom i emotivnom životu samog autora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati