Film i TV

Direktno.rs

08. 12. 2021. 11:30 52

"Dođite u subotu na protest": ŠOK poziv na RTS-u (VIDEO)

Možete nas gledati u subotu u 14 časova gde nećemo biti samo Nedim i ja, mi smo samo građani u toj ulozi i neće biti dvadesetak ljudi, biće mnogo više, oko 30 hiljada i više, tako da pozivamo građane na proteste na sve mostove Beograda i šire, u čak 50 gradova Srbije - rekli su glumci iz serije "Nečista krv" Marko Grabež i Nedim Nezirović gostujući u Jutarnjem programu RTS-a.

Ovakav šok poziv na proteste sigurno niko nije očekivao. Umetnici su gostovanje na RTS iskoristili na najbolji mogući način, promovisali su hit seriju "Nečista krv", a onda pozvali građane na ekološki protest u subotu.

Kada je voditeljka Ivana Milenković rekla da publika može da ih gleda u subotu u trećoj epizodi serije "Nečista krv", glasno su rekli gde još možemo da ih vidimo i objasnili ulogu "građana".

- Možete nas gledati u subotu u 14 časova gde nećemo biti samo Nedim i ja, mi smo samo građani u toj ulozi i neće biti dvadesetak ljudi, biće mnogo više, oko 30 hiljada i više, tako da pozivamo građane na proteste na sve mostove Beograda i šire, u čak 50 gradova Srbije - poručili su Grabež i Nezirović.

Voditeljka Jutarnjeg programa Ivana Milenković se iznenadila, delovala je zbunjeno, ali ih nije prekinula. Jednostavno je odjavila emisiju.

Zahvaljujući ovoj dvojici mladih umetnika i gledaoci Javnog servisa su saznali da se subotom narod bori za slobodu i pravo na čist vazduh. Dašak slobode na RTS je samo uvod u ono što se očekuje da Javni servis počne da radi, da informiše građane profesionalno, bez uvijanja i pakovanja u ružičaste nijanse.

Ne zaboravimo, dok se građani bore za čiste reke i zdravu životnu sredinu, RTS reklamira Rio Tinto! A odbio je da emituje spot o Rio Tintu koji su građani i aktivsti snimili.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 52

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati