Film i TV

[ Izvor: Promo ]

26. 10. 2021. 10:55 1

Novi SBB bindž: Serija "Vreme zla" za sve u Srbiji

Dugoočekivana istorijska drama „Vreme zla“, snimljena prema istoimenoj trilogiji romana Dobrice Ćosića od sada je dostupna u okviru istoimenog bindž kataloga, saopštila je SBB kompanija. Svih 15 epizoda serije odjednom, maratonski bez prekidanja i reklama, dostupno je svima u Srbiji.

Priča o porodici Katić iz Beograda između dva svetska rata ekranizovana je u produkciji United Media. Ostavljena žena zaljubljuje se u ratnog druga svog bivšeg supruga, a osim nove idelogije kojoj se građanstvo Jugoslavije ne uspeva odupreti, rat donosi i stradanje, usamljenost i beznađe.

Bogdan Dragović, koga tumači Goran Bogdan, vraća se iz emigracije i pokušava da ponovo uspostavi veze sa Komunističkom partijom iz koje je izbačen. Pored Gorana Bogdana, likove Ćosićevog romana oživela je fenomenalna glumačka ekipa - Žarko Laušević, Nada Šargin, Nebojša Dugalić, Boris Isaković, Nataša Ninković, Pavle Mensur, Isidora Simijonović i mnogi drugi.

"Vreme zla" je svojevrsni nastavak kultne serije "Koreni", koja je postigla veliki uspeh, a potpisuje ih ista autorska ekipa - Goran Šušljik kao izvršni producent i režiser Ivan Živković.

Korisnici SBB usluga seriju mogu da bindžuju preko EON i D3 platformi, kao i putem EON aplikacije, jednostavnim aktiviranjem usluge za 790 dinara preko MojSBB portala, u SBB prodajnom mestu ili pozivom Kontakt centra.

Oni koji nisu SBB korisnici, seriju mogu da gledaju putem EON mobilne i EON Smart TV aplikacije preko bilo kog interneta u Srbiji. Sve što treba da urade je da aktiviraju uslugu na eon.tv i plate karticom ili da pošalju SMS VREMEZLA na 3355 preko Telenor i A1 mreže.  Aktiviranjem ove usluge, dobijaju promotivno sadržaj EON Porodičnog paketa narednih 20 dana.

Korisnici SBB usluga ovu istorijsku dramu mogu da gledaju i na kanalu Nova S od ponedeljka do četvrtka u 21.30 časova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati