Zabava

[ Izvor: N1 ]

03. 04. 2024. 13:13 0

Serija Martina Skorsezea snima se i u Srbiji

Proslavljeni režiser i oskarovac Martin Skorseze angažovan je kao producent nove doku-igrane serije “Sveci”.

Serija će, kako se navodi u saopštenju, obuhvatati osam jednočasovnih epizoda i istraživaće priče izuzetnih mušakaraca i žena koji su rizikovali sve da bi otelotvorili najplemenitiju i najkompleksniju suštinu ljudskog roda – veru.

Kreator serije je Mati Lešem, a razvijao je Martin Skorseze za Lionsgate Alternative Television. Scenario je napisao Kent Džons, a režiraće je Elizabet Čomko.

„Skoro ceo život živeo sam sa pričama o svecima, razmišljajući o njihovim rečima i delima, zamišljajući svetove u kojima su živeli, izbore sa kojima su se suočavali, primere koje su davali. Ovo su priče o osam vrlo različitih muškaraca i žena. Svako od njih živeo je u potpuno različitim istorijskim periodima, a svi su išli putem ljubavi koji se njima i nama otkriva u Isusovim rečima u jevanđeljima. Radujem se što je ovaj projekat u toku i što radim sa toliko pouzdanih i talentovanih saradnika“, istakao je Martin Skorseze, navodi se u saopštenju.

Serija “Sveci” će premijerno biti prikazana u novembru ove godine na Fox Nation platformi.

Kako je navedeno, međunarodni autorski tim je već u Beogradu, gde će se snimati deo serijala na drugim lokacijama u Srbiji.

“Imao sam veliku čast da radim sa legendarnim Krekom na filmu Berija Levinsona „The Survivor“ (Preživeli). Pozvao me je u Beograd, došao sam, zaljubio se u grad i obećao mu da ću se vratiti da ovde snimam. Veliko mi je zadovoljstvo što sam ponovo sa Krekom i čast mi je da radim sa Ivanom Miković i svim talentovanim ljudima u Firefly produkciji“, izjavio je kreator i izvršni producent Mati Lešem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati