Film i TV

Direktno.rs

12. 10. 2021. 09:08 2

"Kako se toliko smeješ, a onoliki si skot"

Milana Bosiljčića smo gledali u ulozi Komarca u seriji "Igra sudbine", a malo ko zna da je on brat glumca Ivana Bosiljčića. U javnosti se spominje da je Ivan Bosiljčić Milanov brat od strica, a Milan je jednom prilikom dodatno pojasnio srodstvo sa popularnim glumcem.

- Nas dvojica smo rođaci, tačnije četvrto koleno. Kada su naši došli iz Hercegovine, oni su svi živeli zajedno. Sto godina su živeli u komuni zajedno, a i dan-danas se potpomažu - rekao je Milan Bosiljčić.

On je otrkio da ga je brat Ivan Bosiljčić spremao za prvu ulogu u seriji "Jelena", a uloga opasnog Komarca u "Igri sudbine" donela mu je veliku popularnost, dok zbog toga susret sa publikom, u većini slučajeva, uglavnom prođe pod čudnim okolnostima.

- Do sada sam imao situacije da me ljudi na pumpi duže zagledaju i priđu mi sa rečenicom: "Izvini, prosto ne mogu da shvatim da se toliko smeješ, a da si u seriji onoliki skot". Uživo nosim potpuno drugačiji energiju od Komarca - rekao je glumac jednom prilikom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati