Film i TV

Direktno.rs

16. 01. 2021. 15:40 0

Ko je kriv za Džekovu smrt u "Titaniku"? ONA tvrdi da zna

Jedna korisnica društvene mreže TikTok ponudila je novu teoriju o tome ko je zapravo kriv za Džekovu smrt u popularnom filmu "Titanik", a njeno objašnjenje je postalo viralno.

Naime, brojni obožavatelji godinama tvrde da je Džek, kojeg je u filmu tumačio Leonardo DiKaprio, mogao preživeti da je Rouz (Kejt Vinslet) napravila mesta za njega na vratima koja su plutala u hladnom okeanu.

Međutim, ova devojka sada tvrdi da je krivac neko drugi.- Svi kažu da je Džek mogao da preživi potonuće Titanika da se Rouz samo malo pomerila na tim vratima. Ali ja ću vam reći ko je zaista kriv za Džekovu smrt - kazala je devojka i zatim pokazala fotografiju Frederika Flita, stražara koji je prvi primetio santu leda. Da je koristio dvogled, vidio bi je mnogo ranije.

- Ovo je muškarac koji je odgovoran za Džekovu smrt. On je taj koji uopšte nije uspeo da vidi santu leda - rekla je devojka dramatično, a potom dodala:

- Ali ko je zapravo taj čovek, verovatno se pitate? To je moj otac - kazala je ona i pokazala fotografiju na kojoj se navodno nalazi njen tata, dok je u pozadini prikazana scena iz Titanika.Njen video je postao viralan i do sada ima preko 1.3 miliona pregleda. 

"Nisam očekivao taj zaplet", "Ona zaista krivi svog oca", "Tvoj tata je upoznao mladog Lea???" samo su neki od komentara ispod videa. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati