Film i TV

Direktno.rs

08. 01. 2021. 21:14 21

RTS BLISTA Cecin Veljko u "Slagalici" (VIDEO)

Još jedan u nizu ispada dolazi nam iz režije Radio televizije Srbije. Ovoga puta nije na delu informativni, već zabavni program.

Tako je u večerašnjem kvizu "Slagalica" u igri "Spojnice" zadatak bio da takmičari povežu, kako je navedeno, poznate MMA borce sa državama iz kojih dolaze. Jedan od njih bio je i sin Željka Ražnatovića Arkana i pevačice Svetlane Cece Ražnatović - Veljko Ražnatović.

- Šugava i naprednjačka RTS nastavlja da nas pravi budalama - napisao je predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica, koji je sa pratiocima podelio ovu nesrećnu crticu iz najpopularnijeg porodičnog kviza.

Ovaj postupak RTS-a nije ostavio ravnodušnim ni druge tviteraše.

- Po**ali nam se na živote.... Izvinjavam se na rečniku, ali ovo je degute! RTS Radio televizija s*anje - glasi jedan komentar.

Kako RTS tvrdi, pomenuti poznati MMA borac Veljko Ražnatović, inače boksuje u sumnjivim mečevima. Upravo zbog toga i nema nijedan poraz u ringu.

I nije to jedini gaf RTS-a u čuvenom kvizu "Slagalica". Jer, ostaće upamćeno da je RTS napravio ispad kada je u igri "Ko zna zna" bilo pitanje u kom sportu se proslavio Slaviša Kokeza.

I sam Kokeza je više puta govorio da je bio samo na rukovodećim položajima u klubovima, tačnije u Zemunu i Brodarcu, dok je u Zvezdi bio potpredsednik, kao i da se nikada nije profesionalno bavio sportom. Igrao je samo u Brodarcu, dok je imao želju da trenira sa A reprezentativcima, ali se protiv toga pobunio Branislav Ivanović, što je kasnije platio, pa je izbačen iz nacionalnog tima.

Pa ipak, to nije sprečilo RTS da vidi sportiste u ljudima koji to nisu, kao i ekonomske tigrove u država koje to nisu, što je slučaj sa informativnim programom.

Podsetimo, pretplata za ovakav Javni servis je poskupela od 1. januara i iznosi 299 dinara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati