Film i TV

Direktno.rs

25. 10. 2020. 18:07 0

Zvezda "Prijatelja": Lako je biti slavan

Glumica Lisa Kudrou, poznata po ulozi Fibi u seriji "Prijatelji", priznala je kako je na početku karijere mislila da će morati da ima aktivan društveni život kako bi osigurala uspeh u svojoj industriji.

Nakon što je deset godina glumila Fibi u seriji "'Prijatelji", Lisa više nije morala da brine da li će moći da nađe posao ili ne, ali je na početku karijere strahovala da će morati da posećuje razne zabave kako bi se našla na naslovnicama časopisa. 

- Biti "slavan" potpuno je drugačije od glume. Lako je biti slavan, pojaviti se na nekoj zabavi i na svim sličnim mestima gde će vas fotografisati za razne časopise. To nije teško. Štaviše, to je značajno lakše nego voditi ispunjen glumački život, raditi na svojoj glumi i tražiti zanimljive uloge. To je zapravo teško - rekla je Lisa Kudrou.- Kad su "Prijatelji" postali popularni, mislila sam da je moj posao da budem slavna, pa sam se često pitala na kojim zabavama treba da se pojavim i kada je pristojno otići. Probala sam tako da živim i brzo to zamrzela - rekla je glumica.- A onda sam shvatila da jedno nema veze s drugim. Mogla sam i dalje da budem glumica, bez lova na slavu. I dalje sam mogla da dobijem poslove koje sam želela i uloge koje sam htela, dok sam istovremeno imala vremena i da odvedem sina u školu i natrag i uveče da budem kod kuće. Bilo je olakšanje osloboditi se dela karijere koji mi se nije svideo - zaključila je Lisa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati