Film i TV

Direktno.rs

11. 08. 2020. 22:00 0

Zek Efron u rimejku "Tri muškarca i beba"

Glumac Zek Efron zvanično će biti deo rimejka hit komedije "Tri muškarca i beba" koja je svoju premijeru imala daleke 1987. godine.

Novi film će se snimati u produkciji Dizni plusa, ali reditelj još uvek nije odabran. Jedina poznata informacija je da je scenario napisao Vil Rejčel, koji je prethodno radio na ostvarenju "Hot Air".

Činjenica da će Zek Efron činiti deo glumačke ekipe predstavlja pametan potez produkcije. Efron se preko Dizni kanala i proslavio u televizijskom filmu "High School Musical" i preko noći postao tinejdž senzacija. Ovom odlukom produkcija verovatno računa na mlađe gledaoce kojim bi mogla da približi priču generacije njihovih roditelja.

Originalni film prati priču trojice samaca koji moraju da brinu o bebi koju im ostavlja bivša devojka jednog od njih. Film je osvojio srca publike, ali je i ostvario ogroman komercijalni uspeh. Ukupna zarada iznosila je 240 miliona dolara sa "skromnim" budžetom od 11 miliona.

Glumački trojac koji su činili Tom Selek, Stiv Gutenberg i Ted Denson vratili su se u nastavku ovog ostvarenja pod nazivom "Tri muškarca i mala dama" 1990. godine, a iako je i taj film imao dobru zaradu, originalna priča je i dalje omiljena kod publike.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati