Film i TV

Direktno.rs

01. 08. 2020. 22:00 0

Dodela TV nagrada online: Kraj glamura?

Ovogodišnja dodela Emmy nagrada u potpunosti će se razlikovati od svih dosadašnjih.

Dan nakon što su objavljene nominacije za nagradu Emmy, Televizijska akademija obavestila je nominovane da će se svečanost u septembru održati onlajn zbog pandemije kovida 19. Objava je bila očekivana s obzirom na ograničenja i zabrane uvedene od izbijanja epidemije koja je pokosila industriju zabave.

Dodela nagrada Emmy, televizijskog ekvivalenta Oskara, održaće se 20. septembra i biće prva velika holivudska priredba od početka korona-krize.

Voditelj Džimi Kimel biće prezenter programa koji će se prenositi na televiziji ABC. Organizatori onlajn dodjele najavljuju topao program prožet ljudskošću koji će slaviti moć televizije. Nominovane osobe biće unapred snimljene u svojim domovima i na drugim lokacijama. Što se tiče odeće, nominovanim zvezdama prepušteno je da same odluče šta će obući s obzirom na okolnosti.

Distopijska serija "Watchmen" vodi ove godine sa 26 nominiacija za televizijske Emmy nagrade, saopštili su organizatori. Serija u produkciji televizije HBO, koja kao da je uhvatila nelagodnost Amerike suočene sa rasnim sukobima u jeku pandemije, nominovana je za najbolju seriju u ograničenom trajanju, a dobila je i nominacije za glumačku postavu, uključujući Redžinu King i Džeremija Ajronsa.

Nominovane za najbolje glumice u dramskoj seriji su Dženifer Aniston za "The Morning Show", Olivija Kolman za "The Crown", Džodi Komer i Sandra O za "Killing Eve", Lora Lini za "Ozark", Zendaja za "Euphoria".

Za najboljeg glumca u dramskoj seriji nominovani su su Džejson Bejtman za "Ozark", Sterling Braun za "This is Us", Bili Porter za "Pose", Džeremi Strong i Brajan Koks za "Succession", Stiv Karel za "The Morning Show".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati