Film i TV

Direktno.rs

22. 06. 2020. 13:34 0

Džoni Dep u seriji koju producira Biković

Džoni Dep će pozajmiti glas liku Džoniju Pafu u novoj animiranoj seriji "Puffins", italijanske kuće "Iervolino Entertainment", kompanije koju je osnovao producent Andrea Iervolino i koja je nedavno sklopila dogovor u Srbiji sa produkcijom kućom Miloša Bikovića "Archangel Digital Studio".

"Puffins" će biti serija koja se sastoji od 250 petominutnih epizoda, a prati avanture grupe slatkih ptičica, koje služe moržu Otou, piše "Variety".

- Serija šalje pozitivne poruke time što će se baviti temama kao što su polna i rasna jednakost i zaštita životne sredine – navodi se u saopštenju italijanke kompanije.

Dep i Iervolino su nedavno sarađivali na filmu "Čekajući varvare Čira Gvere", blokbastera u koprodukciji sa drugim velikim studijima kao što su "Warner Bros" i "Universal", koji će izaći na zahtev platformama i digitalnim kablovskim platformama počev od avgusta 2020. godine. U ostvarenju glume i Mark Rajlans i Robert Patinson.

- Veoma smo srećni što ćemo sarađivati sa Džonijem po drugi put – izjavio je Andrea Iervolino i dodao:

- Eksperimentisanje sa novim avangardnim projektom kao što je ova kratkometražna serija, zajedno sa Džonijem, dodatno me je uverila da nastavim da isprobavam eksperimentalne žanrove i formate. Zahvalan sam Džoniju koji je iskazao poverenje u ovaj projekat, deleći svoje ideje i dodajući umetničku vrednost seriji "Puffins".

"Puffins" će producirati "Iervolino Entertainment Studios Rome" i "Iervolino Studios Serbia", gde je kompanija nedavno ostvarila dogovor sa lokalnom firmom "Archangel Digital Studios".

Miloš Biković je nedavno najavio saradnju ove italijanske produkcije i Srbije, kao i da će Dep imati ulogu u jednom ostvarenju, što je sad i potvrđeno. Biković je na svom Tviter profilu takođe objavio i vest o seriji "Puffins":

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati