Film i TV

Direktno.rs

04. 06. 2020. 10:58 0

"Pređena je granica, što bih pričao s kim spavam"

Glumac Milan Marić u otvorenom razgovoru za magazin "Story" govorio je o svom emotivnom statusu i o tome koliko je važno ne bežati od samoće.

Milan Marić, jedan od naših napopularnijih i najtraženijih glumaca nove generacije, ne prestaje da intrigira ženski deo publike svojim emotivnim statusom, ali glumac je sada istakao da je umesto pronalaska srodne duše, svoj fokus premestio na istraživanje samog sebe.

Na pitanje da li je naučio da se izbori sa samoćom, s obzirom na to da već neko vreme nije u emotivnoj vezi, Milan je naglasio da od samoće nikada ne treba bežati.

- To je čudna stvar, svi beže od samoće, a od nje zapravo ne treba bežati. Treba preispitati šta nas kod nje u stvari plaši. Mnogi u strahu od samoće ulaze u odnose koji suštinski ne valjaju, tek da ne bi bili sami. Samoća je prirodno stanje, treba stići do toga da vam donese mir. Treba tražiti odgovarajuću osobu u životu, ali ne očajavati ako ona ne dođe. 

Marić se osvrnuo i na to koliko mu je teško pala samoća tokom izolacije zbog koronavirusa, odnosno da li je u tom trenutku poželeo da ipak ima nekoga pored sebe.

- Prođe mi kroz glavu, priznajem. Svi želimo da nađemo srodnu dušu u onom romantiziovanom smislu. Neki to neće da priznaju, ali svi ka tome težimo. A istina je da i, kada je nađete, mnogo mora da se radi da boi to uspelo. Nije dovoljno kliknuti, to je tek početak - iskren je bio glumac i dodao da mu status poznate ličnosti ne otežava ovu potragu.

- Zavisi od toga kako se postavite prema tome. Lagao bih kada bih rekao da mi ne prija pažnja koju dobijam od žena. Ali ovaj posao mi ništa ne otežava u tom smislu. Samo je važno da sam odredim neku meru i pravila u građenju novih odnosa. 

Marić je napomenuo i da neko vreme ide na terapiju i da bi uvek radije govorio o tome nego o svom ljubavnom životu.

- Uvek bih radije govorio o ovome nego o tome s kim spavam ili s kim se zabavljam. Zaista se plašim da je pređena granica dobrog ukusa - zaključio je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati