Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Hear Beauty ]

26. 03. 2020. 06:55 0

U startu serija simpatični, ubrzo iritantni likovi

Kao i u stvarnom životu, tako i na na televiziji ponekad se dešava da se neko promeni iz korena ili da mi na prvu loptu pogrešno procenimo lik.

Ponekad jednostavno volimo likove u serijama i filmovima. Ti likovi koji nam se u početku najviše sviđaju, ponekad se pretvore u one koje ne volimo, pa čak i u likove koje počinjemo da mrzimo, piše “Hear Beauty”

Endi Bernard, “The Office”

Kada je Stiv Karel napustio seriju, imenovali su Endija za novog menadžera. Nakon njegovog odsustva zbog snimanja filma “Mamurluk”, pisci su ga od nespretnog i slatkog pretvorili u čoveka koji kaže mnogo nepristojnih i neljubaznih stvari.

Dekster Morgan, “Dekster”

Dekter je prvobitno bio napadač i serijski ubica, ali je na kraju je počeo da ubija nevine ljude, pa je tako slučajno ubio i jednog fotografa.

Lili, “Moderna porodica”

Njena inteligencija i spontane šale bile su simpatične osobine dok je bila devojčica. Međutim, kako je odrastala, postajala je zahtevno čudovište koje je počelo da naređuje svojoj porodici.Monika Geler, “Prijatelji”

Mnogi ljudi smatraju da je Monika iritantna i da mnogo šefuje. Ima stalnu potrebu da bude u centru pažnje jer je odrasla u Rosovoj senci. Pokušava da dominira nad Čendlerom u svakom trenutku u njihovoj vezi i ne dozvoljava mu da ima svoje stvari u stanu u kojem će živeti zajedno. Njen veliki ego, nezdrava takmičarska priroda i opsesivnost sve su više evidentni kako se radnja serije odvija.

Erik Formen, “The 70s show”

Ovaj ponekad nervozan i nikad loš momak na kraju je pobedio Donu postavši iritantniji od nje. Njegova sposobnost donošenja odluka je takođe na nezavidnom nivou. Nikada ne preuzima odgovornost za svoje postupke.

Džim i Pam Halpert, “The Office”Sve što je dovelo do njihove veze bilo je prilično napeto, pa smo mislili da će sve biti mirno kada se konačno smire. Ali ne, samo su počeli da se svađaju. Oni su manipulativni i igraju se tuđim emocijama, koristeći svoje dete kao štit.

Fiona Galager, “Shameless”

Fionin like je predstavljen kao ljubazan anđeo, otvorenog srca i porodično orjentisan, ona se brinula o svojim rođacima i zaista je imala dobre namere. Tada su njeni postupci i ljubavna interesovanja postali sumnjivi. Počela je da donosi strašne, impulsivne odluke.

Leonard Hofstader, “Štreberi”

Leonard je prešao od dobro prilagođenog i skromnog učenika do preterano samoživog, popustljivog i emocionalnog papučara, stalno tražeći od svojih prijatelja da ga sažaljevaju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati