Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Telegraf ]

12. 03. 2020. 10:39 6

OCRNILI JE: "Kakva je to voditeljka s naglaskom?"

Juče je najomiljeniji domaći kviz dobio novo lice - u pitanju je voditeljka Jelena Simić, koja se "odlično snašla", a onda postala glavna tema tviteraša.

Jelena Simić, voditeljka emisije "Krenimo redom" na Javnom servisu, sinoć je debitovala u okršaju između Siniše Jovanovića i Milana Vukadinovića.

Rodom je iz Sarajeva, a svojevremeno je za "Politikinu TV reviju" izjavila je da se "u 12. godini suočila sa svetom odraslih i da bi se o njenom životu mogao snimiti film".

Samo nekoliko minuta nakon vođenja svoje prve "Slagalice", Jelena je "završila na Tviteru.

Evo šta su pisali o novoj voditeljki:

"Imamo novu voditeljku Slagalice, a NIJE plavuša?!", "Da li su kvizu koji traje deset minuta zaista potrebne tri voditeljke?! Sve sa preneglašenim cerekanjem i gestikulacijom?", "Prvo promene muziku, sada i voditeljku... trebaće mi vremena da se naviknem!", bili su samo neki od komentara koji su se mogli pročitati na ovoj društvenoj mreži.

Bilo je i onih koji su joj zamerili "neiskustvo": "Ljudima treba pružiti šansu, ali zašto na RTS uvek sve ide na lošije!? Devojku je trebalo obučiti a ne odmah sa ulice, pred kamere", a bilo je i onih kojima je smetala "sva ta priča oko dikcije, a onda dovedu voditeljku s jakim naglaskom".

Šta vi kažete?

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati