Zabava

M. Z. [ Izvor: 24 sata.hr ]

19. 11. 2019. 08:55 0

"BOLESNO MRŠAVA" Kejt Midlton na udaru Britanaca

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton (37) jedna je od modnih ikona 21. veka, a osim toga veoma pazi da ne dobije koji kilogram viška. Međutim, poslednjom objavom je zabrinula Britance, jer izgleda nezdravo mršavo, piše "Dejli mejl".

Iako je obukla široku suknju i kaput kakav obično nose žene koje žele da prikriju višak kilograma, to nije sprečilo javnost da zaključe koliko je Kejt zapravo mršava. Britanci su posebni akcenat stavili na izgled njenih nogu, pa su tako doneli zaključak da izgleda bolesno.

Zbog toga su počela sve glasnija nagađanja o tome da se s njom nešto događa. Postoji nekoliko teorija šta je zapravo sa vojvotkinjom od Kembridža. Prva je da je u pitanju stres, dok neki čak smatraju da Kejt zapravo boluje od hipertireoze, bolesti štitne žlezde zbog koje, bez obzira na količinu kalorija koje unosi u organizam, stalno gubi kilograme.

Međutim, ima i onih koji svaki put kada Kejt Midlton nešto promeni na sebi, bila to nijansa kose ili konfekcijski broj, šire glasine kako je trudna.

Tako je tokom trudnoće s princom Džordžom (6) promenila frizuru, odnosno skratila je šiške. U trudnoći s princom Luisom (1) je skratila kosu, pa javnost sumnja kako će uskoro stići vest o prinovi u kraljevskoj porodici. Međutim, ni vojvotkinja, ni članovi njene porodice nisu komentarisali ove navode.

Podsetimo, britanski mediji nedavno su objavili kako je Kejt trudna po četvrti put. S obzirom na to da se kroz prve tri trudnoće borila s jakim mučninama, navodno ju je suprug, princ Vilijam (37) savetovao da se što više odmara i leži, a šuškalo se kako kraljevski par čeka blizance.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati