Svet

[ Izvor: Mediji ]

25. 07. 2024. 16:45 2

Muškarac brutalno pretučen štapom na plaži (VIDEO)

Scena kojoj su nedavno svedočili na plaži na ostrvu Tenerife, prestravila je turiste među kojima je bilo i dece, kada je jedan muškarac brutalno pretučen štapom, jer je navodno ukrao novčanik drugom kupaču.

Na snimku koji kruži mrežama vidi se kako pokušava da se odbrani, tetura se unazad i pada po kamenitoj plaži.

Čovek sa štapom, navodno Holanđanin u 30-im godinama, optužio je Austrijanca starog 48 godina da mu je ukrao novčanik i napao ga, prenosi "Dejli mejl".

On je koristio aluminijumski štap, a nije birao gde će udariti "suparnika" koji je sve vreme pokušavao da pobegne, pa je na kraju završio u moru.

- Da je uzeo gvozdenu šipku ili drveni štap, ubio bi ga - rekao je jedan svedok španskim medijima, a objavljene su i fotografije na kojima se vide povrede, masnice i rane od štapa.

Jeziva scena zabeležena je na plaži Los Abrigos na južnoj obali Tenerifa, pred šokiranim porodicama koje su sklanjale decu od haosa.

Španski list "El Debate" piše da se Austrijanac sunčao kada je napadnut. Pošto je stigla policija Holanđanin je, navodno, rekao da je "uzeo zakon u svoje ruke".

On je uhapšen, a naknadna istraga će utvrditi sve detalje i da li je zaista pokraden.

Treba naglasiti da snimak ne pokazuje šta se dogodilo pre napada, ali se može čuti da čovek sa štapom nešto viče, ali i uzvici iznenađenja prisutnih koji nisu mogli da veruju šta gledaju. U pozadini se takođe čuje i zvuk pištaljke, kako se pretpostavlja, spasilaca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati