Svet

[ Izvor: Mediji ]

08. 10. 2023. 16:57 10

Jecaji devojaka koje su oteli teroristi u Izraelu (VIDEO)

Društvenim mrežama deli se snimak na kojem se navodno vide izraelske devojke koje su oteli pripadnici militantne grupe Hamas, nakon što je u subotu započeo infiltracije oružanih grupa i masovni raketni napad na južni i centralni deo Izraela.

Najmanje 600 ljudi je ubijeno u Izraelu nakon masovnog raketnog napada na južni i centralni deo zemlje, a desetine civila i vojnika su uzeti za taoce, preneo je CNN pozivajući se na izraelske odbrambene snage.

Na kratkom snimku vidi se grupa od oko 20 devojaka iz Izraela koje su hamasovci uzeli za taoce. Vidno uplašene, devojke su se pribile jedna uz drugu dok se čuje kako blizu njih odjekuju pucnjevi i eksplozije, a naoružani pripadnik Hamasa čuva ih u ispražnjenoj prostoriji.

Vidi se i kako devojke odjednom ustaju, uznemirene, da bi usledio veći udar nakon čega se čuje plač i vriska od straha usled njegove jačine.

Nije poznato gde se devojke nalaze, odnosno gde je nastao snimak.

"Gardijan" navodi da je Hamas odveo u Gazu do 100 izraelskih taoca, među kojima žene i decu, što uveliko komplikuje izraelsku vojnu operaciju da ih oslobodi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati