Svet

[ Izvor: Mediji ]

17. 05. 2023. 16:51 1

Harija i Megan jurili paparaci: Bilo više sudara

Princ Hari, njegova supruga Megan i njena majka bili su umešani u "skoro katastrofalnu" jurnjavu automobilima, nakon što su otkrili da ih prate paparaci, rekao je njegov portparol.

Incident se dogodio nakon što su Megan i Hari prisustvovali ceremoniji dodele nagrada u Njujorku.

- Ova nemilosrdna potera, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je višestrukim bliskim sudarima u kojima su učestvovali drugi vozači na putu, pešaci i dva policajca njujorške policije - dodao je portparol.

Podsetimo, vojvotkinja od Saseksa - Megan Markl prisustvovala je sinoć prvom javnom događaju sa princom Harijem otkako je propustila krunisanje kralja Čarlsa III u Londonu, 6. maja. Na gala ceremoniji obeležavanja 50. godišnjice Fondacije za žene, na kojoj je prihvatila nagradu "Women of Vision", Megan je u svom govoru iskoristila "mantru" kraljevske porodice - podsetila je na važnost "služenja drugima". Takođe, u svom govoru je pozvala žene da budu "kreatorke sopstvenog života".

- Nikad nije kasno za početak. Možete biti kreator svog života. Možete da oblikujete životni put tako što ćete svakodnevno ponavljati dela služenja, milosti, poštenja i ljubaznosti. Neka to postanu stvari po kojima će ženski pokret biti prepoznat u svetu - rekla je ona u svom obraćanju.

Megan je u društvu svog supruga Harija i majke Dorije Ragland, u zlatnoj haljini bez naramenica, vrednoj vrtoglavih 1.850 dolara, primila nagradu ovog feminisitčkog pokreta za "zalaganje i osnaživanje žena i devojaka u svetu".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati