Svet

[ Izvor: Mediji ]

29. 03. 2023. 10:21 2

Gost urlao da Milo mora da pobedi: Haos u CG (VIDEO)

Politički analitičar Ranko Đonović izazvao je neprijatnu situaciju u emisiji "Kluba A" na televiziji A voditeljke Meli Ramusović, u kojoj je bio gost zajedno sa saradnikom Društva za istraživanje politike Predragom Kalezićem, kada je počeo da viče i vređa prisutne u studiju govoreći im da su neprijatelji Crne Gore i da trenutni predsednik Milo Đukanović treba da pobedi na izborima koji će se održati u nedelju.

- Nemoj mi ništa zevati, pusti me da završim - rekao je Đonović u uživo programu voditeljki Meli Ramusović koja ga je zamolila da pristojno komunicira nakon čega je ovaj nastavio.

- Znaš šta Meli, nemam nikakvu želju da ti odgovaram. Ovaj mikrofon mi sklonite i ja napuštam emisiju… Krajnje nekorektno… ja sam to predosetio. Pitao sam te ko je Predrag Kalezić, ja sam mislio da je onaj Danilo Kalezić. Rekla si da je čovek fin i da se može razgovarati. Vrlo ste pristrasni i nekorektni, napuštam emisiju. Vi ste protivnik Crne Gore, i vi, i vi - rekao je Đonović.Nakon ovog obračuna odlučio je da ode iz emisije i nije se vraćao do njenog završetka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati