Svet

Direktno.rs

22. 03. 2023. 11:22 7

Milatović: Milovom pustošenju došao je kraj

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad (PES) Jakov Milatović u nastavku kampanje za drugi krug predsedničkih izbora poručio je da je došao kraj pustošenju Crne Gore od strane njegovog protivkandidata Mila Đukanovića i obećao da će zemlji doneti slobodu kada će, kako kaže, svi zajedno stvarati novi sistem vrednosti.

Milatović je istakao da su za veliku podršku koju je ostvario u prvom krugu izbora za predsednika Crne Gore zaslužni rezultati iz prethodnog perioda, dobra kampanja i poslate poruke kojim se narod ujedinio oko ideje o boljoj Crnoj Gori, koja podrazumeva moralni i društveni oporavak.

- Zbog pogrešne politike onih koji su nas uništavali, više od 100 hiljada građana je napustilo Crnu Goru. Ti ljudi ne žive u džepovima i nisu rezervoari koji služe da se manevriše izborima. To su naši građani koje je upravo politika Mila Đukanovića oterala. Što je dosta, dosta je - izjavio je Milatović, saopšteno je iz PES-a.

Crna Gora je, ističe, bila više evropska pre Đukanovića, jer je način na koji je on tretirao državu trajno usporio njen razvoj i društveni napredak što se jasno ogleda i kroz stanje koje je zatečeno 2020. godine.

- Ipak, postoji veliki potencijal i nemamo više ni dana za gubljenje. Želimo da učinimo ovu zemlju po meri svih njenih građana - ekonomski jaku i infrastrukturno povezanu, kako bismo pokrenuli ubrzani razvoj i približili se onome čemu smo zaslužili - kazao je Milatović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati