Svet

[ Izvor: Mediji ]

31. 01. 2023. 07:07 0

Masovna pucnjava na Floridi, ranjeno 10 osoba

Deset osoba ranjeno je u masovnoj pucnjavi na Floridi, saopštila je policijska uprava Lejklenda. Prema navodima policije, dve osobe su teško povređene, a osmoro ima povrede koje nisu opasne po život. Svi povređeni su muškarci između 20 i 35 godina.

- Jedan je na operaciji, a drugi je ili na operaciji ili ide na operaciju - rekao je šef policije Lejklenda Sem Tejlor na konferenciji za novinare.Policija Lejklenda nije identifikovala nijednog osumnjičenog, ali veruje da su četvorica napadača pucala iz oružja sa obe strane ulice iz svojih vozila. Pucnjava se dogodila u poslepodnevnim časovima, dok je još bio dan. Policija, takođe, veruje da pucnjava nije bila slučajna i da su žrtve bile mete, prenosi CNN.
- Ne verujemo da postoji bilo kakav razlog zbog kojeg bi javnost sada morala da bude zabrinuta. Mislimo da su pojedinci u autu pucali na koga su hteli da pucaju - rekao je Tejlor.

Vlasti su dodale da su na mestu događaja locirali marihuanu, nagoveštavajući da se marihuana prodavala u trenutku incidenta, ali nema informacija da li su sumnja na prodaju marihuane i pucnjavu povezani. Policija je na Fejsbuku objavila i da nudi nagradu od 5.000 dolara za one koji daju informacije o napadačima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati