Svet

[ Izvor: Index.hr ]

26. 01. 2023. 11:26 4

BIZARNO Pas ubio svog vlasnika lovca

Navikli smo da lovci uz pomoć pasa love i ubijaju druge životinje, ali jednog aneričkog lovca zadesila je neobična sudbina – iz puške ga je usmrtio sopstveni pas!

Radi se o tridesetdvogodišnjem zasad neimenovanom lovcu iz Vičite u Kanzasu, koji je u subotu pronađen mrtav u svom automobilu, u blizini naselja Geuda Springs. Vlasti navode da je preminuo u jutarnjim časovima, a lokalni šerifi su zaključili da je stradao nakon što je pas slučajno stao na obarač njegove puške.
-  Pas vlasnika kamioneta stao je na pušku i slučajno upucao muškarca. Metak je pogodio žrtvu koja je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta -- saopšteno je iz šerifove kancelarije, piše Daily Mail, a prenosi Index.

Policija nije objavila ime lovca, ali mnogi su na društvenim mrežama ismejavali okolnosti pod kojima je izgubio život. Jedan prijatelj je stao u njegovu odranu.

- Svim komičarima i stručnjacima za oružje koji ovde komentarišu – ovaj momak je bio moj prijatelj. Vaši komentari su puni mržnje. Jako dobro poznajem njegovu porodicu i ne mogu vam preneti koliko su im trenutno slomljena srca. Sram vas bilo! - napisao je njegov prijatelj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati