Svet

[ Izvor: CdM ]

07. 02. 2021. 15:51 5

"Milo preko Bebe uveo tabloidno novinarstvo u CG"

Građanski pokret GP URA reagovao je na ocenu DPS-a da je URA primorana da bude privezak srpske službe i njenih tabloida.

- Čudi i zasmejava reagovanje partije organizovanog kriminala, iliti DPS-a, u kojem se snebivaju srpskih tabloida, budući da je njihov večni predsednik Milo Đukanović na velika vrata tabloidno novinarstvo iz Srbije, preko svoga vernog prijatelja Bebe Popovića uveo u Crnu Goru - kazali su u GP URA.

Oni kažu da je Đukanović sa Popovićem kumovao pošastima novinarstva u obliku, kako navode, tabloidnih medija, koji su često i bespravno osnivani u Crnoj Gori, a bili su uvezeni iz Srbije.

- Treba li spomenuti zastiđe novinarskog uratka u obliku Pinka i Informea koji su preko Đukanovića i Popovića došli u Crnu Goru. Njihov put nastavili su neki domaći portali i nazovi medijske kuće koji do dana današnjeg služe upravo DPS-u a time i organizovanim kriminalnim grupama jer je DPS sinonim organizovanog kriminala u Crnoj Gori - istakli su u GP URA.

Pitali su DPS i šta je srpski ozloglašeni kriminalac Velja Nevolja radio sa Radojem Zvicerom po nalogu DPS-u u Crnoj Gori.

- Ne pokušavajte da jeftinim trikovima zamagljujete nečasne radnje kojima se služite sve vreme svog političko-kriminalnog bivstvovanja. Trideset godina je bilo više nego i dovoljno da vas crnogorska javnost dobro upozna - zaklujučili su u GP URA.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati