Svet

[ Izvor: Beta ]

28. 02. 2020. 16:46 0

Umro Britanac sa kruzera u karantinu u Japanu

Britanac koji je bio na kruzeru "Dajamond Prinses" u karantinu kod Tokija, umro je pošto je bio zaražen korona virusom, saopštilo je danas japansko ministarstvo zdravlja.

On je prvi Britanac i šesti putnik sa tog broda koji je umro od zaraze novim korona virusom. Ostalih pet osoba su Japanci. Više od 700 putnika sa tog broda je testirano pozitivno na taj virus.

Radi se o prvom smrtnom slučaju Britanca zaraženog novim korona virusom. Još pet osoba, sve japanski državljani, koji su bili na brodu, umrlo je od korona virusa, a više od 700 je testirano pozitivno na taj virus. Na tom brodu je u početku bilo 2.600 putnika i 1.100 članova posade.

Britanski zvaničnici još nisu potvrdili taj smrtni slučaj, navodi Bi-Bi-Si (BBC).

Desetine britanskih državljana bilo je na kruzeru kada je stavljen u karantin zbog korona virusa 5. februara, pošto je ustanovljeno da je muškarac koji se iskrcao u Hongkongu zaražen tim virusom.

Neki Britanci sa broda vraćeni su nazad u Veliku Britaniju posle više od dve nedelje karantina na brodu, ali oni koji su testirani pozitivno na virus ostali su u Japanu na lečenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati