Srbija

Direktno.rs

13. 10. 2024. 08:15 7

Vrsajkov (SSP) odgovorio na tvrdnje dr Milića da je Vučević "vrhunski vodio NS"

"Poštovani kolega Miliću, tvrdnja, koju ste izrekli na sednici niške Skupštine, da je Miloš Vučević vrhunski vodio grad Novi Sad i da je na osnovu tog vrhunskog rada i borbe za svoj grad prepoznat u Beogradu, te je tako postao premijer, u najmanju ruku zbunila je Novosađane. Takve reči smo do sada slušali od propagandista SNS-a i njihovih funkcionera, a ne od nekoga ko je na izbore u Nišu izašao kao opozicija Srpskoj naprednoj stranci", izjavio je dr Vladimir Vrsajkov, predsednik novosadskog odbora Stranke slobode i pravde.

- Miloš Vučević je, kolega Miliću, u mnogim stvarima uništio Novi Sad i to će Vam potvrditi svaki razuman Novosađanin. Urbanističko ubistvo jednog grada, kriminalni Novi Sad na vodi, saobraćajni haos, prazna gradska kasa, dugovi komunalnih preduzeća, ogromna korupcija, osećaj nebezbednosti su samo neki od rezultata tog "vrhunskog rada" - istakao je dr Vladimir Vrsajkov i zaključio:

- Sa većinom ovih činjenica upoznata je cela Srbija, o tome su govorili poslanici u Skupštini Srbije kada je Miloš Vučević biran za lažnog premijera. Izgleda da samo Vi, kolega Miliću, niste čuli za Snajpere, Bocare, za progon neistomišljenika, za vređanje političkih protivnika, za prebijanja studenata u našem gradu i za još mnogo toga lošeg. Smatram da ste sada obavešteni i očekujem da se izvinite svim građanima Novog Sada zbog hvalospeva koje ste izrekli o Milošu Vučeviću.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati