Srbija

[ Izvor: Mediji ]

27. 08. 2024. 13:19 1

RHMZ objavio kakvo nas vreme očekuje u septembru

Nakon vrelog avgusta u Srbiji i septembar će biti topao, ali malo prijatniji, bar tako pokazuje mesečna vremenska prognoza, koju je objavio Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Prognozirane minimalne dnevne temperature kretaće se od 15 stepeni do 23 stepena Celzijusova, dok će maksimalne biti u rasponu od 26 i neće prelaziti 34 stepena. Krajem avgusta i tokom septembra najtoplije će biti u Beogradu i Novom Sadu. Niže dnevne temperature očekuju nas posle 20. septembra.

Najhladnije će ipak, prema prognozama meteorologa, biti na Kopaoniku, gde će minimalne temperature krajem septembra biti i do 4 stepena, a najviše dnevne neće prelaziti 20 stepeni Celzijusovih.

Uvidom u grafiku RHMZ, male količine padavina prognoziraju se u Nišu do 2. septembra, dok će na Zlatiboru i Kopaoniku povremeno dolaziti do padavina tokom celog meseca.

Iz RHMZ ipak naglašavaju da je ova mesečna vremenska prognoza orijentaciona i da je poželjno koristiti uz prognozu za pet dana unapred.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati