Srbija

[ Izvor: Mediji ]

27. 08. 2024. 10:06 0

Najavljeno otvaranje Pošte Kosova na Severu Kosova

Na severu Kosova za ovaj utorak je najavljeno otvaranje poslovnica Pošte Kosova prvi put od kako u kosovskom sistemu posluje ta institucija.

Reklama Pošte Kosova postavljena je na jednom lokalu na šetalištu u blizini glavnog mosta na Ibru, a u samom lokalu primetni su radnici koji rade na pripremanju objekta za otvaranje.

Radnici koji sređuju lokal su rekli da nisu obavešteni kada će biti otvaranje Pošte Kosova, a informacije da će se to desiti ovog utorka preneli su neki od lokalnih medija koji izvestavaju na albanskom jeziku.

Početkom jula iz Pošte Kosova izjavili su da su otvorene poslovnice na severu Kosova, a jedini vidljivi logo bio je istaknut u objektu TO Zvečan koji se nalazi u sastavu kompleksa restorana Rajska Banja, mada je i ta kancelarija bila zatvorena kada su novinari Kosovo online u više navrata obilazili Banjsku sa ciljem da saznaju nešto više o otvaranju. Jedino su pripadnici Specijalnih jedinica bili prisutni u blizini objekta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati