Srbija

[ Izvor: KoSSev ]

03. 09. 2024. 12:55 4

Tabla kosovskog MUP na zgradi JKP-a u Zvečanu

Na zgradi Javnog-komunalnog preduzeća u Zvečanu, koje je u petak zatvoreno u akciji Kosovske policije, postavljen je natpis kosovskih institucija, izvestio je Radio Kontakt Plus, a prenosi KoSSev.

Kako prenose lokalni mediji, na ulazu u objekat istaknuti su natpisi "Opština Zvečan" i "Ministarstvo unutrašnjih poslova Kosova - Agencija za civilnu registraciju".

Slične table kosovskih ministarstava postavljene su tokom vikenda i na objektima srpskih institucija u severnom delu Mitrovice i u Leposaviću.

Kosovska policija je u petak sprovela akciju na severu Kosova, tokom koje su zatvoreni objekti u kojima su funkcionisale preostale srpske institucije, uključujući opštinske službe, Kancelariju za Kosovo i Metohiju, Penzioni fond i Javno-komunalno preduzeće. Zatvoren je i objekat Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, kao i prostorije za koje se verovalo da su privremeno služile opštinskim službama poslednjih meseci.

Radnici zaposleni u Privremenom organu Kosovska Mitrovica, PIO Fondu, Kancelariji za Kosovo i Metohiju i Kosovskomitrovačkom okrugu pokušali su juče i jutros da uđu na svoja radna mesta, ali im je pristup onemogućen od strane policije koja se nalazi ispred ovih objekata. Policija je obavestila zaposlene da je u toku istraga koju sprovodi tužilaštvo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati