Srbija

Direktno.rs

22. 07. 2024. 09:27 0

Živković: Novi predsednik FK Bor poznat je po kafanskim tučama

"Novi predsednik Fudbalskog kluba u Boru je Stanimir Prelić Cane, Čačanin, koga je preporučilo za tu funkciju prijateljstvo sa gradonačelnikom, ali i to što je osnivač SNS-a u Čačku i to što u novinskim natpisima možete videti da je poznat po kafanskim tučama, a ne po rezultatima u ovom sportu", izjavila je danas Irena Živković, narodna poslanica Stranke slobode i pravde u Boru.

- Fudbalski klub Bor već nekoliko godina bezuspešno pokušava da vrati stari sjaj i plasira se u viši rang, ali izgleda nije do igrača, nego do uprave koja je u stvari utočište svakom ko je imao neki problem sa zakonom. Takođe tragom novinskih naslova, upoznajemo i novog direktora kluba, za kog se može pročitati "Fudbalski sudija koji je pao sa skoro kilogramom droge", mada je očigledno proglašen nevinim čim će sada rukovoditi kako klubom, tako i budžetom kluba, zajedno sa Canetom - navela je Živković.

Ocenila je da je "jasno da se nastavlja praksa i da se ne dešava ništa čudno ni novo jer oni zamenjuju dosadašnjeg predsednika kluba, Dragana Janoševića, koga takođe nije preporučila stručnost već otac, Miki Janošević, zamenik gradonačelnika i to odmah po stupanju na funkciju".

- Odmah su i opredeljena 3 miliona i 700 hiljada za klub i najavljena još 7 miliona iz budžeta grada i još novčanih sredstava od kompanije Zijin, ali sin Dragan nije stigao da rukovodi tim budžetom jer je dospeo u rumunske medije sa naslovom "Uhapšeni kontraverzni Dragan Janošević i "Kralj otpada" Marius Marinoff zbog sumnje da su oštetili Rumuniju za milion evra" - istakla je Irena Živković i zaključila:

- Da li neka borska deca sanjaju da svojim talentom i radom dospeju među svetske igrače, to nije važno, a nije važno ni da li borski fudbaleri seniori spuštaju tužno glavu kad ih setiš na slavne dane borskog fudbala i slavna imena koja je FK Bor iznedrio. U državi, kakvom je Srpska napredna stranka napravila Srbiju, važno je samo da se uhlebljenje pruži svim "prijateljima" za koje ih vežu dosadašnji poslovi, a grad Bor, kao jedan od onih u kojima je gradonačelnik samo slepi poslušnik vrha stranke, idealno je "poslednje utočište" za njih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati