Srbija

Direktno.rs

07. 07. 2024. 21:00 7

Stefanović: Srbiju je otela mafija koja ima svoje političko krilo

- Srbiju je otela mafija koja ima svoje političko krilo. Oni ne kradu samo izbore, već sprovode korupciju na svim nivoima, praćenu nasiljem, divljanjem cena i uništavanjem lokalnih zajednica. Kako bilo ko u Evropi u 21. veku može da objasni da bivša državna sekretarka MUP-a, Dijana Hrkalović, koju je na tu dužnost lično Vučić postavio, odgovara pred sudovima za veze sa klanovima i mafijom?  - istakao je Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde u razgovoru sa Kraljevčanima

- Kako je moguće da ova osoba optužena od ljudi iz SNS da je špijunirala Vučića, gostuje po režimskim medijima i vređa i preti opoziciji? Za to vreme, ovde u Kraljevu, građani nemaju i dalje rešeno pitanje autobuskog prevoza i nemaju autobusku stanicu, guše se sa neodređene deponije i svedoče poptuno nesposobnoj SNS vlasti i korupciji koja je odavde oterala više od 15 hiljada građana. U Kraljevu pod korumpiranim naprednjacima jedan metalni nosač, stub, za nepotrebne kamere po gradu košta 12,5 hiljada evra. Tržišna vrednost jednog stuba je hiljadu evra. Zato nema za bolnice, škole, obdaništa i normalan život Kraljevčana - dodao je Stefanović.

- Kraljevo nema ni parking mesta, nema ni obećani aerodrom, ali ima svođenje ovog divnog grada na prolaznu stanicu za odlazak zauvek u pravcu inostranstva za mnoge naše sugrađane. Za to vreme nesposobna i korumpirana vlast SNS se sve više bogati i živi u svom paralelnom svetu u kojem je samo njima dobro. Zato ćemo mi, nakon pobede nad ovim zlom, poslati lopove u zatvore, oduzeti im nedokazivu imovinu i ukiniti ucene i pritiske na građane, koji će ponovo moći da glasaju na slobodnim izborima - zaključio je Stefanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati