Srbija

M. Z.

22. 06. 2024. 18:27 31

"A nemamo protivgradnu odbranu?": Grad napravio HAOS u Zapadnoj Srbiji (VIDEO)

Republički hidrometeorološki zavod je najavio da će ove subote olujno nevreme iz Bosne i Hercegovine doći u Srbiju, te da će prvo pogoditi zapadne delove naše zemlje, što se i dogodilo negde oko 17 časova. Bilo je pljuskova i grmljavine, ali i jakog grada, koji je naneo veliku štetu domaćinstvima.

Prvi je na udaru bio Krupanj, gde se nevreme sručilo neštio pre 17 časova, a snimci, kao i fotografije svedoče koliko je sve bilo ozbiljno.

I to je bio samo početak. Posle Krupnja, grad se obrušio na sela oko Ivanjice, gde je padao dobrih 15 minuta, usled čega su se meštani hvatali za glavu, sa večnim pitanjem da li će poljoprivredne kulture da "prežive" i ovo nevreme.

Grada je bilo i u Kosjeriću, selima oko Bajine Bašte, ali i Osečini...

Snimci su brzo objavljeni na društvenim mrežama, komentari su se nizali, od onih ironičnih do ozbiljnih. A u tim komentarima istakao se jedan, u kom je postavljeno konkretno pitanje:

- A mi više nemamo protivgradnu odbranu? - glasio je komentar ispod video snimka na kome se vidi kako grad pada u Osečini.

I, naravno, nadležni će reći da protivgradna odbrana funkcioniše kao "sat", da je nikada više uloženo, ali ih snimci i slike iznosa i iznova demantuju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati