Srbija

[ Izvor: Mediji ]

28. 05. 2024. 08:07 0

Ciklon iznad Balkana donosi nam NEPOGODE?!

Do kraja nedelje ćemo biti pod uticajem nestabilne i tople vazdušne mase. Ciklon koji se nalazi iznad Balkana će svakodnevno stimulisati razvoj kumulonimbusnih oblaka koji mogu doneti pljuskove, grmljavinu, a lokalno i nepogode.

Jutro je vedro i sunčano, tako će ostati i tokom narednih sati. U prvom delu dana u celoj Srbiji bez padavina, dok će u poslepodnevnim satima biti pljuskova i grmljavine. Veća šansa za padavine danas je na jugu, jugozapadu i zapadu. Vetar danas slab, promenljivog smera.

Maksimalna temperatura u celoj Srbiji preko 25 stepeni, biće dosta vlage u vazduhu, pa će tokom celog dana biti dosta sparno.

I u nastavku nedelje pravi letnji dani, temperatura će biti viša od 25 stepeni, biće većinom sunčano, ali će posle podne biti uslova za pljuskove i grmljavinu.

Lokalno će biti uslova i za nepogode, pa je za naredna dva dana na teritoriji cele Srbije aktiviran niži stepen upozorenja - žuti meteoalarm.

Od ponedeljka očekujemo dodatni porast temperature, mogući su i tropski dani.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati