Srbija

Direktno.rs

13. 04. 2024. 12:52 3

"Hitno zaštititi uzbunjivača javnosti od progona vlasti"

Gradski odbori Novog DSS, POKS, Narodne stranke, Dveri i Dosta je bilo u Novom Sadu traže od policije i tužilaštva da hitno pronađu počinioce podmetnutom požara od kuće uzbunjivača javnosti Nataše Prišić, naše sugrađanke, koja je žrtva politički motivisanog nasilja, jer je razotkrila kriminalne radnje u Elektroprivredi Srbije.

- Gradski odbori naših pet stranaka konstatuju da je Novi Sad tokom 12 godina vladavine SNS postao grad sa najviše slučajeva agresije i nasilja koje je politički mitivisano, u kom kriminalci seku kolač u Gradskoj kući na slavi grada i u kom smo na nedeljnom nivou svedoci premlaćivanja političkih protivnika, kamenovanja opozicionih stranačkih prostorija i progona zaposlenih u javnom sektoru ukoliko su protivnici vlasti.

- Ovaj slučaj podmetanja požara je očigledan dokaz da SNS nije naučio lekciju sa zadnjih izbora u decembru kada je svega 39 odsto Novosađana glasalo za tu stranku, a na sledećim će još lošije proći - poručuju gradski odbori Novog DSS, POKS, Narodne stranke, Dveri i Dosta je bilo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati