Srbija

Direktno.rs

12. 04. 2024. 08:07 13

"Cvetanović rasprodaje gradsku imovinu da bi zaposlenima isplatio plate"

"Gradonačelnik Leskovca samo četiri meseca posle izbora rasprodaje gradsku imovinu da bi zaposlenima isplatio plate. Planira da proda Plavi paviljon i staru autobusku stanicu kako bi grad mogao da funkcioniše. Građani Leskovca ovog puta direktno plaćaju njegovu bahatost i nesposobnost", izjavila je Jelena Spirić, narodna poslanica i predsednica leskovačkog odbora Stranke slobode i pravde.

- Spominjete da smo u jako teškom periodu i da Grad neće imati novca za plate zaposlenima najmanje dva meseca! Pa, kako je pre samo četiri meseca sve bilo u redu, kako ste vi tvrdili, a sada kada su izbori prošli čak i zaposleni u lokalnim samoupravama ostaju bez zarade - navodi Spirić i dodaje da su redovni transferi novca Vlade obustavljeni.

- Prema navodima gradonačelnika, transferi Republike izostali su još prošlog meseca, te su plate svim zaposlenima u lokalnoj samoupravi morale biti isplaćene iz sopstvenih sredstava. Kako bi prikrila svoju nesposobnost i bahatost u trošenju novca Leskovčana, vlast je i ovoga puta izabrala obmane i dezinformacije. Nedopustivo je da Goran Cvetanović građanima servira neistinite tvrdnje o navodnim blokadama Srednje Medicinske škole na ime nekadašnje rekonstrukcije. Na sajtu Narodne banke Srbije jasno se može videti da Medicinska škola nije u blokadi od januara ove godine, a samim tim ne može biti razlog obustave transfera - navela je Spirić.

- Cvetanoviću, imate li bar malo stida zbog bede koju ste naneli Leskovcu - zaključila je Spirić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati