Srbija

Direktno.rs [ Izvor: Telegraf.rs ]

24. 03. 2024. 14:41 0

U Zapadnoj Srbiji pada sneg, a u ovom gradu 19 stepeni?!

Jako zahlađenje koje je zahvatilo sever i zapad Srbije donelo je kišu i drastičan pad temperature pa je tako u Beogradu 6 stepeni, a u Valjevu samo 3.

Na širem području Valjeva, odnosno, u višim delovima pada sneg. A sneg uveliko pada i na svim planinama Zapadne Srbije.

Istovremeno na jugu i jugoistoku Srbije je i dalje veoma toplo, pa je tako u Leskovcu trenutno 19 stepeni, ali će u narednim satima jako zahlađenje u sklopu hladnog fronta stići i do juga Srbije te doneti kišu, koja će vrlo brzo na planinama preći u sneg.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se u ponedeljak očekuje promenljivo oblačno i sveže, sa sunčanim intervalima i lokalnom pojavom kratkotrajne kiše, a na planinama snega.

Kratkotrajni sneg se ujutro očekuje ponegde i u brdskim predelima jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije. Na severu i istoku Srbije biće i vetrovito, sa umerenim i jakim severozapadnim vetrom. Uveče i noću vedro.

U utorak ujutro u većem delu prizemni mraz, a lokalno se očekuje i slab mraz. U toku dana toplije uz naoblačenje sa jugozapada, a južni i jugoistočni vetar biće u pojačanju, naročito u košavskom području i na planinama. Po podne i uveče ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati