Srbija

S. M.

15. 01. 2024. 19:08 10

Pucnjava iz policijske stanice u Kuršumliji

Nekoliko građana Kuršumlije tvrdi da se u četvrtak 11. januara oko 18 časova čulo rafalno pucanje iz Policijske stanice u Kuršumliji. Slučaj je prijavljen i Policijskoj upravi Prokuplje, koja za sada nije odgovorila na naša pitanja povodom ove informacije.

Kako tvrdi Srđan Simović, koji živi nedaleko od te zgrade, a policijski je kapetan u penziji, prvi pucnji čuli su se oko 18 časova.

- Bili su to pucnji iz pištolja, zatim se čuo rafal iz automatske puške. Ja sam penzionisan 2014. godine i čitavog života sam radio u policiji, tako da razlikujem petarde od pucnja iz pravog oružja. Dolazilo je otuda,a li nisma prijavio, jer nisam znao baš tačnu lokaciju - kaže on.

Dodaje da je sutradan pričao sa komšijama, te da su mu oni rekli da su čuli i da je neko iz komšiluka prijavio dežurnoj službi. Zatim je Simović podneo prijavu PU Prokuplje.

Tokom jučerašnjeg i današnjeg dana, kako smo saznali uzete su izjave, ali još uvek nije poznato šta su zaključci.

U Policijskoj upravi Prokuplje smo poslali pitanja povodom tvrdnje građana Kuršumlije, ali nam još nisu odgovorili, da li je zaista pucnjava došla iz Policijske stanice ili ne.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati