Srbija

S. M.

08. 12. 2023. 18:50 16

Srednjoškolcima uplatili VIŠE PARA, sad im traže da VRATE novac (FOTO)

U jednom odeljenju Ekonomske škole u Kuršumliji učenici su dobili 20.000 dinara, umesto 10.000 dinara obećane pomoći i sad se traži od roditelja da vrate pare.

U školi kažu da je grešku napravila lokalna samouprava, ali direktor škole Ratomir Pantović nije želeo dalje da komentariše naša saznanja da je jedna od nastavnica napisala objavu u grupi sa učenicima da se traži povraćaj novca.

- Opština je uplatila greškom svim učenicima po 20.000 dinara umesto po 10.000 dinara. Obavezno da se vrati novac u toku današnjeg dana u opštinu u računovodstvo. Javite se kad završite sa povraćajem novca - napisala je nastavnica u školskoj grupi.

Direktor škole Ratomir Pantović je potvrdio da je reč o kulinarskom odeljenju, ali nam je u telefonskom razgovoru rekao da je lokalna samouprava pogrešila. Ipak, kada smo ga pitali zašto to prenosi nastavnik, on nije želeo više da komentariše.

- Nemojte da mešate školu u to. Svaka vam čast - kazao je i prekinuo vezu.

Roditelji su se našli u čudu, ali kako kažu - vratiće novac. Jedino se pitaju kako je moguće da su toliko pogrešili i sumnjaju da je možda taj novac trebalo da ode za neke druge "pomoći oko izbora".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati