Srbija

M. Z.

08. 12. 2023. 07:00 5

Fabrika "Tigar Tajers" u službi promocije SNS (VIDEO)

Bliže se izbori, praktično su pred vratima, pa za čelnike Srpske napredne stranke nema mnogo vremena da pokažu šta su sve "uradili" i šta tek nameravaju da urade. Izriču se krupna obećanja, obilaze se lokacije na kojima se naprednjaci ne bi našli da nije kampanja, u šta smo se uverili u Pirotu.

U ovom gradu na jugu Srbije su naprednjaci upregli sve rapoložive snage, pa se u kampanji našla i fabrika "Tigar Tajers", u kojoj inače zaposleni rade u teškim uslovima.

Dakle, dve strane su se našle na istom zadatku, a za cilj su imale da obiđu jednu od lokacija na kojoj su zasađena stabla, a sve kako bi se dokazalo da SNS i "Tigar Tajers" brinu o zaštiti životne sredine.

Na ovoj lokaciji su se našli predsednik Privremenog organa u Pirotu Vladan Vasić i direktor "Tigar Tajersa" Igor Zemit.

- Zajedno smo finansirali i mi i program UN sadnju drveća na ovom potezu, ovde je zasađeno 400 sadnica jorgovana, 75 breza i isto toliko javora. Pored toga, mi smo sa "Komunalcem" zasadili ove godine preko 1.600 sadnica školovanih sadnica drveća i preko 9.000 sadnica malog bora. Ovih godina intenzivno sadimo drveće, a ovom prilikom se još jednom zahvaljujem "Tigar Tajersu" na razumevanju - kazao je Vasić.

Direktor kompanije "Tigar Tajers" Igor Zemit poručio je da je "Pirot Tigar i Tigar je Pirot".

- Mi imamo mnogo načina na koje sarađujemo. Kada pogledam ovo, setim se luke Amsterdam, gde se mogu videti beli labudovi. Ovde imamo industrijsko okruženje, prelepo zeleno drveće, nadam se da će za 20 godina biti potpuno okružena zelenim drvećem, za šta možemo da se zahvalimo gradonačelniku - poručio je Zemit.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati