Srbija

M. Z.

27. 11. 2023. 18:39 3

Policija pre dve godine gledala kako SNS batinaši tuku građane, sad hapsi autobus opozicije?!

Prošlo je tačno dve godine od nemilog događaja na mostu u Šapcu, gde su batinaši i huligani Srpske napredne stranke palicama i čekićima tukli građane. Tada je policija sve nemo posmatrala, ali je u međuvremenu napredovala, kako je to primetio predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović.

Tako je ovog ponedeljka šabačka policija reagovala, budući da je vozilima opkolila autobus koalicije "Srbija protiv nasilja" i rešila je da "uhapsi vozilo".

- Na godišnjicu nemog posmatranja od strane policije kako stranački funkcioneri palicama i čekićima tuku građane na mostu, policija u Šapcu je značajno napredovala - napisao je Grbović na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter), pa je dodao:

- Rešila je da uhapsi autobus.

Da podsetimo, ovim povodom se tokom dana oglasila Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde i jedna od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" na parlamentarnim izborima. Podelila je slike sa lica mesta, te je poslala više nego jasnu poruku:

- Iako nam je policija u Šapcu opkolila autobus tako da naš vozač Andrijana ne može da ga pomeri, hteli nezakonito da joj pišu i prijavu, uporni i odlučni izborili smo se da se drže zakona, a ne naloga "odozgo" i nastavljamo put Sremske Mitrovice. Uporni za i za Srbiju protiv nasilja! - navela je Tepić.

Usred opkoljavanja autobusa poruku organima reda je poslao i kandidat za narodnog poslanika "Srbije protiv nasillja" Srđan Milivojević.

- Dok se na Jovanjici ubiraju rekordni prinosi marihuane, hapsi se autobus koji vozi opoziciju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati