Srbija

S. M.

26. 05. 2023. 15:35 15

Naprednjaci PUKLI sa kvotama na jugu Srbije!

Opšti je utisak, barem što se juga Srbije tiče, da su naprednjaci precenili svoje pobornike, jer ni u jednoj sredini nije ispunjena planirana kvota. Niš kao najveći grad trebalo je da napuni 200 autobusa, Prokuplje 48, a Blace, na primer, oko četrdesetak autobusa, ali broj građana koji su se odazvali pozivu za prisustvo na SNS mitingu koji se održava ovog petka nije ni približan očekivanom.

Tako je iz Prokuplja oko petnaestak autobusa krenulo ka Beogradu, a iz Blaca, primera radi, pet - od kojih su dva bila poluprazna.

U Nišu se kretalo sa više lokacija, te nije moglo sve da se isprati kako treba, ali je procena novinara koji su u ovom gradu, da je predviđena kvota daleko iznad realnog broja.

U Kuršumliji svega tri autobusa i dva kombija je krenulo ka Beogradu, što je za ovu sredinu drastično mali broj.

Najveći broj građana koji će prisustvovati mitingu su oni koji rade u lokalnim samoupravama, pa su barem zgrade opština ostale prazne.

U svakom slučaju, broj dobrovoljaca za statiranje na mitingu i pored ogromnih pritisaka i ucena je daleko niži od očekivanog, a to svedoče svi oni koji su beležili ukrcavanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati