Srbija

Direktno

31. 03. 2023. 12:18 2

SSP: Vlast u Novom Sadu nije u stanju da upravlja javnim gradskim prevozom

Zahtev Stranke slobode i pravde da se ne smanjuje broj polazaka autobusa na gradskm i prigradskim linijama, koji smo javno uputili JGSP "Novi Sad", lokalni SNS dočekao je na nož, ne obazirući se na interese Novosađana. U svom saopštenju SNS Novi Sad se bavi svime i svačime, ali ne i redukcijom javnog gradskog prevoza od koga zavisi kvalitet života naših sugrađana. U svađalačkom tonu prvo se neosnovano žale da mi navodno varamo javnost, pa se zatim hvale kako u JGSP "Novi Sad" plate nisu bile nikad bolje, i na kraju optužuje članove Stranke slobode i pravde da su zatvarali fabrike i otpuštali radnike. Izgleda da im se u saopštenju nešto veoma ne slaže između cifara, jer navedene relativno pristojne plate vozača i mehaničara, koje su inače povećali tek nakon štrajka 2022. godine, nisu dovoljne da gradski prevoz normalno funkcioniše - izjavio je Vladimir Vrsajkov predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Novi Sad, čiju izjavu u celosti prenosimo.

- Ova panična reakcija nameće više pitanja, a najvažnije je: da li rukovodstvo novosadskog SNS-a stvarno veruje da građani ne primećuju opšti kolaps na ulicama i haos u institucijama? Da li je obmanjivanje javnosti ukazivanje na vozni red u kojem na pojedinim linijama nedostaje i po 20 polazaka radnim danima? Da li zaista veruju da građanima mogu da prodaju optužbe o korupciji članova SSP-a, namerno zaboravljajući da naša stranka postoji tek tri godine i nikada nije učestvovala u vlasti? Ne bi nas iznenadilo da se iza ovog namernog urušavanja javnog gradskog prevoza u Novom Sadu krije ulazak neke novoosnovane naprednjačke firme u gradski prevoz, gde bi ogromne subvencije iz našeg budžeta još lakše prešle u njihove džepove - istakao je Vrsajkov.- Istina je da je novosadsko rukovodstvo SNS-a najviše zabolelo to što je u našem saopštenju istaknuto da je ovo njihova poslednja godina na vlasti u Novom Sadu. Još više ih uznemirava činjenica da to znaju i naši građani, koji se svakodnevno bore sa "minulim radom" stranačkih uhleba.- Na kraju, građanima nije potrebno saopštenje SSP-a da bi shvatili da autobus čekaju 45 minura, da se voze u dupke punim vozilima, koja se ponekad i zapale iz čista mira što ukazuje i da je bezbednost upitna - zaključio je Vladimir Vrsajkov predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Novi Sad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati