Srbija

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

29. 11. 2022. 07:23 0

Kakvo nas vreme čeka: Magla, kiša, susnežica...

U Srbiji ovog jutra po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije biće mestimično magla, a tokom dana umereno do potpuno oblačno, pre podne ponegde sa sunčanim intervalima.

U Negotinskoj Krajini oblačno, tmurno i hladno sa rosuljom. Vetar slab i umeren, na planinama istočne Srbije, u Pomoravlju, Podunavlju i na jugu Banata i jak istočni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura od -2 do 3, najviša dnevna od 4 do 8 stepeni. Tokom noći oblačno, sa kišom u istočnoj Srbiji, Banatu, kao i ponegde na jugu zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu umereno do potpuno oblačno, pre podne sa sunčanim intervalima. Vetar umeren, povremeno i jak istočni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura od -1 do 2, najviša dnevna oko 7 stepeni.

U Srbiji do 6. decembra pretežno oblačno, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom i to posebno u četvrtak na istoku Srbije, u oblasti Homoljskih i Kučajskih planina.

Tako se u četvrtak i u nižim predelima Borskog okruga, kao i ponegde na jugu zmlje, očekuju mešovite padavine - kiša, susnežica i sneg.

U košavskom području duvaće umeren, povremeno i jak istočni i jugoistočni vetar, koji će na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno dostizati i udare olujne jačine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati