Srbija

Direktno.rs

26. 11. 2022. 10:12 1

SSP: Ko je odgovoran za Kosovsku ulicu u Kruševcu?

Rekonstrukcija Kosovske ulice započela je 8. jula 2022. godine. Rok za završetak radova je 45 dana, što znači je ulica trebalo da bude završena 23. avgusta 2022. Danas je 26. novembar. Tri meseca probijenog roka, a ulica i dalje nije završena - izjavio je Ivan Mandić, član predsedništva i IO Stranke slobode i pravde i GrO SSP Kruševac.

- U ovih 140 dana, stanovnici Kosovske ulice su dočekali da ne mogu da izađu iz svojih dvorišta, gaze blato, ne mogu automobilima da priđu do svojih kuća. Kruševljani u celini su dobili saobraćajni haos, potpuno zakrčenje centra grada, nemogućnost da na regularan način stignu do Hitne pomoći Kruševac i Gradske bolnice. U međuvremenu je i centar grada bio zatvoren zbog požara, te je saobraćajni klopas dostizao vrhunac.

Gradski odbor SSP Kruševac, u ime Kruševljana, postavlja jednostavno pitanje: Ko je odgovoran?! Kada će Kosovska ulica biti otvorena? Zašto su probijeni rokovi rekonstrukcije? Da li izvođač radova plaća gradu penale za kašnjenje? Kada će služba hitne pomoći biti dostupna najkraćim putem građanima Kruševca? Koliko će još stanovnici Kosovske ulice biti zarobljeni? Gde je novac namenjen za rekonstrukciju Kosovske ulice?

Verujemo da će po starom dobrom običaju, Gradska uprava Kruševac i aktuelna SNS gradska vlast pobeći od odgovornosti i pokušati da spinuju stvarnost i realnost i da već imaju spremnu sjajnu priču za manipulaciju građanima Kruševca - izjavio je Ivan Mandić, član predsedništva i IO Stranke slobode i pravde i GrO SSP Kruševac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati