Srbija

Direktno.rs

04. 08. 2022. 20:05 7

HIT Osušeno drvo maskirali zelenim granama (FOTO)

Pre dolaska državnih funkcionera, u centru Novog Sada kod Srpskog narodnog pozorišta radnici su imali nesvakidašnju akciju - tako su osušenu krošnju maskirali zelenim granama kako bi sve, za ovu priliku, bilo "na nivou".

Visoki gosti u Novi Sad su došli povodom obeležavanja Dana sećanja na stradale i prognane Srbe u "Oluji", a tim povodom je deo osušenih stabala popunjen zelenim granama kako bi krošnja izgledala "življe". 

Kako piše portal 021.rs, zelene grančice su u suve mladice ubacivane kod zgrade Srpskog narodnog pozorišta i to su radili radnici u zelenim odelima, za koje svedoci nisu sigurni kom preduzeću pripadaju. Ono što je potvrđeno jeste da nisu u pitanju radnici Gradskog zelenila, a u ovom preduzeću kažu da ne znaju o čemu se radi.

Reporteri 021.rs na licu mesta nisu zatekli radnike koji stavljaju zelene grane u suva stabla, ali su zatekli ono što su građani ispričali - da su žute mladice sada "maskirane" u zeleno.

Naime, deo osušenih stabla je popunjen zelenim granama i lako su mogle da se sklone jer nisu sve bile uvezane, dok su pored ostalih stabala na zemlji stajale manje gomile zelenih grančica koje je tek trebalo da budu umetnute.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati